MARDİN / ARTUKLU - Mükerrem Tüfekçioğlu İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Velilerin meslek tanıtımları kapsamında okulumuza gelen Vaize Azize IŞIKHAN tarafından Vaizelik mesleği öğrencilere tanıtıldı.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Mahsum ALGAN, Türkçe Öğretmenimiz Zeynep ERYILMAZ ÇAM'ın dersine misafir oldu.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri tarafından Ramazan kolisi hazırlandı.

Mrt

Öğrencilerimize, Akıl-zeka oyunu olan mangala oynatıldı.

Mrt

Meslek tanıtım eğitimi ve kariyer planlaması kapsamında okulumuz 8.sınıf öğrencilerine yönelik Polis Memuru Mehmet YAZICI tarafından seminer verildi.

Ara

Belirli Gün ve Haftalar kapsamında okulumuz panoları düzenlendi.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I.Dönem 2. Sınav tarihleri

Ara

Mesleki Yarışmalar kapsamında Gneç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nı İl 2. solduk. Öğrencimizi tebrik eder, Danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas

Kışın gelmesiyle Okulumuzun ısınma sistemi bakımı yapıldı.

Kas

Avrupa Kod haftası münasebetiyle okulumuz öğrencileriyle kodlama etkinliği düzenlendi.

Kas

Öğretmenlerimizin okula aidiyet ortamının oluşması adına öğretmenler gününde kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Kas

Hedef LGS 2024 kapsamında Rehberlik Araştırma Merkezinde görevli Rehber Öğretmen Zeynep EKİNCi tarafından okulumuz öğrencilerine “Verimli Ders Çalışma” semineri verildi.

Kas

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehber Öğretmeni Zeynep Ekinci velilere yönelik "Teknolojiyi Doğru Kullanma ve Aile içi İletişim " konulu semineri verdi.