MARDİN / ARTUKLU - Mükerrem Tüfekçioğlu İmam Hatip Ortaokulu

Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Projesi Başvuruları başladı.

Sayın veli, bu form 2024-2025 eğitim döneminde okulumuzda 20 kişilik sınıflarda kaliteli Örgün eğitim alırken aynı zamanda hafız olmak isteyen ve halen ilkokul 4. sınıfa kayıtlı olan KIZ öğrencilerimizin başvurusu için oluşturulmuştur.   Bu formu doldurarak 26.05.2024 Pazar günü saat 10:00’da okulumuzda yapılacak olan ön eleme sınavına başvuruda bulunabilirsiniz. Ön eleme sınavını başarıyla geçen öğrencilerimiz, Kur’an kursumuz tarafından yaz dönemi boyunca iki aylık ön eğitime alınacaklardır. Yaz dönemi hazırlık eğitimi sonrasında Kur’an kursu hocalarımız tarafından öğrencilerimiz mülakata alınacaklardır, mülakatı da başarıyla tamamlayan öğrenciler proje öğrencisi olmaya hak kazanacak ve okulumuza kayıtları yapılacaktır. Süreç boyunca okul idaresi tarafından oluşturulacak WhatsApp grubu üzerinden bilgilendirmeler yapılacaktır.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Örgün Eğitim ile Birlikte Hafızlık Projesine Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 13:30 - Görüntülenme: 587