MARDİN / ARTUKLU - Mükerrem Tüfekçioğlu İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Öğrencilerimize Filistin' deki zulmün dünü bügününü anltamka ve bir Kudüs ruhu oluşturmak için Yazar Ceylan KALKAN Okur Yazar Buluşmalarında söyleşide bulundu. Ceylan KALKAN' a bu güzel söyleşilerinden ötürü teşekkür ederiz.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün belirlemiş olduğu Vakti Kuşanmak Projesi kapsamında Öğrencilerimizle cami ziyareti yapıldı. Cami tanıtımı ve Öğrencilerimizle hasbi hal edildi.

İsrail 'in zulmü altında kalan Filistin 'e öğrencilerimizden anlamlı destek

Ekm

“Her sınıfın yetim kardeşi olsun projesi” kapsamında yetim kumbaraları öğrencilerimiz tarafından düzenlenen kermes ile dolduruldu. Ayrıca Çedes projesi kapsamında yardımseverlik değeri de öğrenciler tarafından uygulanmış oldu.

Ekm

“13 Ekim Dünya afet Risklerinin azaltılması günü” kapsamında okulumuzda Yangın tatbikatı düzenlenmiştir.

Ekm

Hedef LGS 2024 kapsamında Akademik Takip Kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Koordinatör öğretmenimiz Zinet Kurt başkanlığından yıl içerisinde yapılacak çalışmalar iel ilgili planlamalar yapıldı. Koçluk sistemi ile ilgili yıl içerisinde yapılacak çalışmalar belirtildi.

Eyl

Okulumuzda Mevlid i Nebi etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Mevlid-i Nebi haftamız mübarek olsun. Alemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav) bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması,temennisi ile tüm İslam aleminin Mevlid-i Nebi Haftası'nı tebrik ederiz.

Eyl

Artuklu ilçe Sağlık Müdürlüğünden psikolog Serap OLCAR okulumuz öğrencilerine teknoloji bağımlılığı ve motivasyon ile ilgili seminer verdi

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü okulumuzda törenle kutlandı. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

8.Sınıf öğrencilerimizle birlikte öğretmenevinde kahvaltı yaptık .

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Emin DUYAN okulumuzu ziyaret etti.

Matematik dersinde prizmalardan robot yapma etkinliği

Okulumuzda Hafızlık Kabul Sınavı yapıldı.

8.sınıf öğrencilerimizle birlikte lise tanıtım fuarına katıldık.