HEDEF LGS KASIM

Ara

Okulumuz Rehberlik öğretmeni Güven AY Hedef Lgs 2024 kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimizde soru çözme teknikleri ve soru çözme esnasında yaşanan sorunları çözmek amacıyla seminer verdi.

Kas

Hedef LGS 2024 kapsamında 8. Sınıf veli toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yapılan denemelerin değerlendirilmesi ve Lgs sürecinde hem velilerin hem de öğrencilerin yapılması gerekenler husunda konuşuldu.

Hedef Lgs 2024 kapsamında okul geneli performans değerlendirme sınavı yapıldı

Kas

Hedef LGS 2024 kapsamında Rehberlik Araştırma Merkezinde görevli Rehber Öğretmen Zeynep EKİNCi tarafından okulumuz öğrencilerine “Verimli Ders Çalışma” semineri verildi.

Kas

Hedef LGS 2024 kapsamında Ara tatili değerlendirmek, eksik konuların giderilmesi ve soru çözümleri için Ara Tatil Kamp programı düzenlendi.

Kas

Hedef LGS 2024 kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen Zirvedekiler Programına katılım sağlandı

Kas

Hedef LGS 2024 kapsamında 7. ve 8. sınıflara yönelik Zamanı Doğru Kullanma semineri düzenlendi.

Kas

Yapılan toplantıda deneme sınavları değerlendirildi. Ayrıca 8. Sınıflara yönelik ara tatil kamp programı planlandı.