HEDEF LGS ŞUBAT

Şbt

Hedef Lgs 2024 kapsamında , Akademik Takip Kurulu toplanarak; ara tatil döneminde yapılan kamp değerlendirildi. Ayrıca yapılan deneme sınavı sonucunda öğrencilerin ders bazında hamgi eksikleri olduğu belirlenerek öğrenciyle bire bir çalışılıp takviyede bulunmasına değinildi.

Şbt

Hedef Lgs 2024 kapsamında ; Okul Rehber Öğretmeni Güven Ay ve Hedef Lgs 2024 koordinatörü Zinet Kurt , okulumuz 7.sınıf öğrencilerine öncelikle Lgs sınavı hakkında bilgi verildi. Daha sonrasında Hedef lgs 2024 tanıtım videosu izletilerek gelecek yıl yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi

Şbt

Hedef Lgs 2024 kapsamında okulumuz koordinatör öğretmen Zinet Kurt tarafından 7. Sınıf velilerine yönelik Hedef Lgs 2024 tanımı yapılarak öğrencilerin bu yöndeki çalışmalarına başlaması gerektiği vurgusu yapıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında Okul Rehberi Öğretmeni Güven Ay tarafından 8. Sınıf öğrencilere verimli ders çalışma teknikleri konusunda seminer verildi.Ayrıca seminer ile ilgili el broşürü dağıtıldı

Şbt

Hedef LGS 2024 kapsamında ; Aykut KURTOĞLU başkanlığında Mardin İl koordinatörler toplantısı yapıldı. Toplantıda okulların hedefleri ve yaptığı çalışmaları dile getirildi. Ayrıca ayda en bir kez olmak üzere toplanmanın gerekliliğine karar verildi.