HEDEF LGS NİSAN

Yaz tatili planlamanızı yaparken Yaz Kampımızı unutmayın!.

Hedef LGS kapsamında LGS yaz kampı planlaması yapıldı.

Nis

Okulumuz Rehber öğretmeni Güven Ay tarafından 8. Sınıf öğrencilere yönelik ; hedef lgs 2024 kampsamında odaklanma ve konsantrasyon semineri düzenledi.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik hedef Lgs 2024 kapsamında seviye belirleme sınavı yapıldı.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Güven Ay hedef Lgs 2024 kapsamında 8.sınıf öğrenci velilerine yönelik sınav ebeveynliği çevresinde Lgs sınav öncesi , sınav esnasında ve sınav sonrasında nasıl davranılması gerektiği konusunda seminer düzenledi.

Nis

Hedef LGS kapsamında Ara Tatil Kamp Programı çalışması düzenlendi.

Nis

Hedef Lgs 2024 kapsamında öğrencilerimiz Yenişehir aile sağlık müdürlüğünü ziyaret ederek mesleğimde bir gün etkinliği gerçekleştirdi. Bu bağlamda doktorluk ve hemşirelik mesleğini yerinde inceleme fırsatı bulunarak öğrencilerin akıllarındaki sorularda giderilmiş olundu.