HEDEF LGS ARALIK

Ara

Hedef LGS 2024 kapsamında geçmiş yıllarda Anadolu lisesi ve Fen Lisesi kazanan öğrencilerimiz 8. Sınıf öğrencilerimizle buluşup deneyimlerini paylaştı ve sınav süreci üzerine Hasbihal etti.

Ara

Hedef Lgs 2024 kapsamında 8. Sınıf öğrencilere yönelik Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi okul tanımı yapıldı. Öğrencilere proje içeriği broşür dağıtıldı

Ara

HEDEF LGS 2024 kapsamında İlimizde puanlı okullarda Mardin Anadolu Lisesi' ne ziyaret düzenlendi. Öğrencilerimize Anadolu Liseleri programı tanıtımı yapıldı.

Ara

HEDEF LGS 2024 kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyonu arttırmak amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Ara

Hedef LGS 2024 kapsamında okulumuz Rehber öğretmeni Güven AY, 8. Sınıf öğrencilere yönelik “Zaman Yönetimi”semineri verildi