DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Dilimizin Zenginlikleri Hatırlatma Etkinliği yapıldı.

Sınıflarımızda Dede Korkut Okumaları yapıldı.

Dede Korkut Okumaları Panomuz hazırlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı öğretmenlerimizin katılım sağladığı Etkileşimli Kitap okuma Toplantısı düzenlendi

Ara

“Yunus Emre” panosu hazırlanarak “Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü” okul panosunda paylaşıldı

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Sözlük Tasarım yarışmasına katılım sağladık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Bilen Oturur Etkinliği düzenlendi

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle işaret dili bilen velimiz sınıfa davet edildi. Çocuklarla beraber işaret dili ile ilgili çalışmalar yapıldı. Engelliler günü ile ilgili farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. bazı kelimelerin beden dilindeki karşılıkları çocuklara öğretildi. Çocuklarla beraber eğlenceli keyifli zaman geçirildi. Ardından konu ile alakalı hikayemiz okundu.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Ailelerin ve çocukların birlikte katılım gösterip yaptığı trafik lambası etkinliği yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okuduğumuz “Hayal Kurmak Güzeldir”hikayesinde geçen “hayal” kelimesi ile ilgili çocuklara sorular soruldu. Bir hayal kurup hayallerini resmetmeleri istendi.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı öğrenci velisi sınıfa davet edilerek hikaye okuması yapıldı.

Ara

Dlimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Veli ve öğrencilere bilgilendirme toplantısı yapıldı

Ara

Dlimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında velilere yönelik bilgilendirme broşürü hazırlandı.

Kas

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında pano oluşturuldu.

Kas

' Dilimizin Zenginlikleri' projesi kapsamında okulumuzda kurulan komisyon, çalışmalarına başladı. Proje çerçevesinde belirtilen kitaplar Türkçe öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere tanıtıldı.